Ecomedico je fokusiran na razvoj, proizvodnju i prodaju prirodnih, ekološki prihvatljivih proizvoda premium kvalitete. U vremenima ubrzanog tempa života hrabro vodimo saradnju sa prirodom, te kao produkt toga nastaju brojni dodaci prehrani, prehrambeni i kozmetički proizvodi stvoreni iz onog što nam priroda nudi. Med, polen, propolis i ljekovito bilje su prepoznatljivi sastojci naših proizvoda. Sve sirovine u tehnologiji izrade naših proizvoda potječu iz prirodno očuvanog okoliša. Proizvodi nastaju isključivo ručnim radom u želji da se u najvećoj mogućoj mjeri sačuva izvorni prirodni oblik sirovina koje se mogu prepoznati u svakom našem proizvodu.

Proizvodni ciklus se odvija sukladno međunarodnim standardima kvaliteta HACCP i ISO 22000:2018, a proizvodi garantovano ne sadrže nikakve hemijske dodatke niti vještačke konzervanse. U našim recepturama nastojimo biti moderni, a istovremeno strogo tradicionalni. Profesionalnost, brza i kvalitetna usluga, te zadovoljstvo naših korisnika su naš imperativ. Naš proizvodni asortiman obuhvata široku lepezu proizvoda svrstanih u više kategorija: Ecomedico apiterapija, med sa dodacima, biljne kapi, domaći čajevi, zdrava hrana i prirodna kozmetika. Ecomedico proizvodi postali su prepoznatljiv brend koji traže potrošači koji prate trend prirodnog načina očuvanja zdravlja.

MISIJA

Naša misija je graditi i održavati dugoročne odnose s našim potrošačima, nudeći im jedinstvene prirodne proizvode i usluge prilagođene njihovim potrebama. Neprekidno ćemo raditi na razvoju novih inovativnih proizvoda i postavljanju novih tržišnih trendova, te prepoznavanju i razvijanju ljudskih potencijala, a sve oslonjeno na marketinška istraživanja, odnosno htjenje naših kupaca.

VIZIJA

Naša vizija je postati prepoznatljiv, inovativan i učinkovit proizvođač prirodnih proizvoda koji doprinosi kvaliteti života potrošača. Naš glavni adut su uposlenici koji svakom kupcu pristupaju individualno, prenoseći svoje znanje o zdravoj i prirodnoj ishrani, koje je rezultat kontinuirane edukacije i ličnog iskustva.

Birajte zdravo, birajte Ecomedico!